Мамин форум. Полтава

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Мамин форум. Полтава » Беседка » Стіл для сина

Стіл для сина

Сообщений 1 страница 6 из 6

1

Мій син вирішив, що йому потрібен письмовий стіл, як в офісі, і ні про якось інший чути не хоче. Може підкажете, де його можна купити, адже школа не за горами, а його старий стіл реально вже пора викинути. Підкажіть, а де можна подивитися такі столи?

0

2

А чим йому письмовий стіл не догодив? У мене ще мій письмовий стіл є і я зараз за нею іноді свої ескізи малюю, а школу я закінчила вже більше 10 років тому. Дуже зручний і практичний.

Отредактировано Dabrina (2021-07-27 19:52:10)

0

3

Так в будь-якому магазині меблевому дуже багато різноманітних столів. Просто пройдіть з хлопчиком, подивіться і купуйте. Думаю, що ви щось знайдете.

0

4

Ну, може це і хороший рада, але якщо хлопець хоче придбати саме стіл як в офісі, то вам просто необхідно знайти магазин, де продається офісні меблі. До речі, а ось вам, як варіант Fusion Style Подивіться самі, покажіть синові думаю, що вибере для себе саме той стіл, за яким він буде вчити уроки із задоволенням.

Отредактировано ДианаЮлина (2021-07-27 20:27:40)

0

5

как раз ищу старшему сыну стол в спальню

0

6

У меня сын давно себе просил компьютерный стул , я решила ему сделать такой подарок и подобрала подходящую модель, онлайн через каталог, стул практичный и сыну на нем комфортно и спина ровная

0

Вы здесь » Мамин форум. Полтава » Беседка » Стіл для сина