Мене взяли на роботу асистентом ведучої однієї з популярних програм.
Я би хотіла отримати декілька корисних порад від тих, хто працював з відомими людьми, або в їх оточенні. Як правильно себе поводити з ними, щоб одночасно мати можливість спокійно виконувати свою роботу та одночасно мати нормальні стосунки з нею?
Типи особистості людей
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться12021-08-14 19:28:57
Поделиться22021-08-14 19:29:28
Дуже важко співпрацювати з людиною, яка звикла до слави. Взагалі-то то їм завжди потрібно багато уваги та схвалення від свого оточення. Тому дуже часто така посада як асистент завжди має відкриту вакансію.
Поделиться32021-08-14 19:29:55
Я колись співпрацювала з одним письменником, достатньо відомим. Так там навпаки буда дуже вихована, спокійна та сором'язлива людина. І в мене залишились дуже приємні спогади від роботи з ним. Тому я трохи незгодна з вами.
Поделиться42021-08-14 19:32:53
Дуже важко співпрацювати з людиною, яка звикла до слави. Взагалі-то то їм завжди потрібно багато уваги та схвалення від свого оточення. Тому дуже часто така посада як асистент завжди має відкриту вакансію.
Ви тільки що описали два різні типи людей. І це не завжди залежить від того наскільки вони публічні персони. Люди які полюбляють увагу це істероїди https://blog.karpachoff.com/isteroidnyy … tnosheniya але це не є фатальним діагнозом.
Як пише психолог Дмитро Карпачов у своєму блозі на цю тему, потрібно лише знати як з ними спілкуватися. Достатньо визначити кордони дозволеного у спілкуванні з таким типом людей, не піддаватися на різні провокації з їх сторони та завжди уважно вислуховувати таку людину. Це запорука гармонії ваших відносин.