Дівчата, мені народжувати вже через місяць, ставлять сроки на кінець листопада, буду народжувати в міській лікарні, по виписці хочу презентувати щось медперсоналу, подумала, що вино люблять усі, тільки не знаю яке краще брати? Червоне,біле,сухе,солодке?
Вино для медперсоналу
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22021-10-22 21:25:14
Я дарувала лікаркі, як народжувала першу доньку, шоколад та каву, бо подумала, що лікарі не п’ють, але коли прийшла за другою дитиною, то вже купувала коньяк. Через 3 місяці чекаємо сина, думаю, якщо жінкам з медперсоналу ,то краще купити вино, шампанське, тортик
Отредактировано Нирвана (2021-10-22 22:29:09)
Поделиться32021-10-23 11:00:07
В мене акушерка буде жінка, а лікар чоловік. Лікарю, звичайно, дам дяку грошима, а акушерці, кажуть, треба дарувати щось їстівне, наче прикмета така. Ви їхали до пологового з алкоголем чи вже потім чоловік привіз? Я просто навіть не знаю, як правильно, перша дитина
Поделиться42021-10-23 11:04:04
Дівчата, мені народжувати вже через місяць, ставлять сроки на кінець листопада, буду народжувати в міській лікарні, по виписці хочу презентувати щось медперсоналу, подумала, що вино люблять усі, тільки не знаю яке краще брати? Червоне,біле,сухе,солодке?
Дівчата, краще віддячити увесь медперсонал, кожному ж не купиш окремо подарунок, особисто я накривала стіл для зміни, а пакетики з алкоголем презентувала завідувачу та лікарю.
У кожного свої смаки, тому я купувала 7 пляшок ігристого білого Jaume Serra Cava Brut https://winewine.com.ua/sparkling/jaume … cava-brut/ , краще дарувати брют завжди доречно, бо по цукру це самий благородний напій. Я би радила брати відразу з собой до пологового, аніж потім бігати і шукати вашому чоловіку, замовили і нехай дома стоять до пологів