Мамин форум. Полтава

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Мамин форум. Полтава » Общее » Препарати від болю у суглобах

Препарати від болю у суглобах

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

У бабусі на непогоду дуже болять ноги та руки. Говорить, що ночами спати не може - так все болить та викручує. Мажеться, звичайно, якимось своїми настоянками. Але чи допомагає воно? Підкажіть, хто може знає, якісь препарати від болю у суглобах.

Отредактировано Катрина (2021-10-29 02:18:55)

0

2

Старі люди завжди жаліються, що на погоду чи непогоду роки чи ноги болять. Це вже старість. Ні, лікувати, звісно треба, але не робити с цього проблеми мирового масштабу. Сьогодні поболить, завтра перестане. Чи якось так.

0

3

Kissa написал(а):

Старі люди завжди жаліються, що на погоду чи непогоду роки чи ноги болять. Це вже старість. Ні, лікувати, звісно треба, але не робити с цього проблеми мирового масштабу. Сьогодні поболить, завтра перестане. Чи якось так.

Як ви можете так говорити. У вас що, родичів літніх немає.  Даже якщо ви натякаєте на те, що це все психосоматика, та, може, людині просто не вистачає уваги - все одно треба ж цим щось робити. Купіть якусь мазь - та все буде добре.

0

4

Офігеть, вас послухати, люди, так літні люди все це придумують, я ніякі болячки у них не болять - це все просто внаслідок того, що їм нема з ким побалакати.
А я ось по собі знаю, как болять руки чи ноги. У мене перелом був, і після цього на непогоду нога болить. Так що я знаю, що це таке.
Є зараз багато препаратів від болю у суглобах та м'язах https://apteka-ds.com.ua/catalog/znebol … -i-myazakh   Зайдіть на сайт та можете самі вибрати. Вони безрецептурні. Мені, наприклад, крем Долгіт подобається. Коштує сто гривень. Помажешь ногу - дійсно боліти перестає. Спробуйте.

https://api-int.apteka-ds.com.ua/system/products/images/E0D78FFC-733B-11E5-80D4-0CC47A140B3B/medium/4028352000024.jpg

0

Вы здесь » Мамин форум. Полтава » Общее » Препарати від болю у суглобах