В мене є питання щодо транспортних послуг від держави. Я чула, що можна скористатись аукціонами від укрзалізниці та викупити можливість користування вагонами для перевезення вантажів по Україні. Де я можу знайти такий сервіс онлайн?
Аукціони від держави
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22021-12-27 02:04:31
Ви мабуть маєте на увазі систему Прозорро? Лише там можливо викупити тимчасове користування держмайном, або навіть виграти тендер на постачання товарів або послуг. Дуже дієва програма.
Поделиться32021-12-27 02:05:10
Ви мабуть маєте на увазі систему Прозорро? Лише там можливо викупити тимчасове користування держмайном, або навіть виграти тендер на постачання товарів або послуг. Дуже дієва програма.
Та невже? Я чув, що вже корумповані чиновники та держслужбовці знайшли вихід з ситуації та знають шляхи, як обійти програму та втручатись у процес. Тому я зовсім не вірю в те що ця система працює.
Поделиться42021-12-27 02:06:04
Я не вірю в те, що ви кажете, тому що про свій позитивний досвід давали відгуки багато підприємців, та навіть є такі, яких я знаю особисто. Крім того моя компанія також бере участь у Prozzoro-market https://zakupki.com.ua/prozorro-market зі своїми товарами побутової хімії.
Я навіть вже маю одного державного замовника на постачання п’яти партій на протязі наступного року. Тому, не потрібно вірити всім тим балачкам, а просто потрібно брати все в свої руки та діяти цілеспрямовано.