Давайте поговоримо про істероїдів. Хочу сказати, що це доволі поширений тип особистості. Завдяки інтернету маємо змогу спостерігати багато цікавих екземплярів серед нас. Як ви до них ставитесь та чи спілкуєтеся з ними?
Істероїди і їх особливості
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22022-01-22 18:18:40
Якщо чесно, то я намагаюсь завжди уникати людей, які ведуть себе занадто гучно або якось нестандартно. Я просто не впевнені, що зможу довго терпіти усі вибрики та концерти. Як настільки лояльний та спокійний.
Поделиться32022-01-22 18:19:01
Та вони взагалі нешкідливі для вас, якщо ви не сприйматимете їх у серйоз. Ось чесне слово. У нас на роботі є така пані театральна. Ми вже до неї звикли та навіть посміємось кожного разу з її вибриків та надуманих драм. Ось так ось.
Поделиться42022-01-22 18:21:33
[
Та вони взагалі нешкідливі для вас, якщо ви не сприйматимете їх у серйоз. Ось чесне слово. У нас на роботі є така пані театральна. Ми вже до неї звикли та навіть посміємось кожного разу з її вибриків та надуманих драм. Ось так ось.
Так, справді це характерна риса характеру цих людей, любов до публічності. Чим більше публіки тим краще. Але, як зазначено вище, завдяки соцмережами вони мають змогу тепер реалізувати свої потреби та навіть без проблем знаходять як глядачів та й палких прихильників.
Я вважаю, що істероїдний тип https://blog.karpachoff.com/isteroidnyy … tnosheniya особистості дуже поширений у нас час, тому що публічність стала важливим аспектом сучасного соціального життя та відносин. Тому потрібно вчитись жити серед таких людей.