Мамин форум. Полтава

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Мамин форум. Полтава » Общее » Порадьте хорошу систему для автоматизації малого бізнесу

Порадьте хорошу систему для автоматизації малого бізнесу

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Хочу спробувати автоматизувати свій малий бізнес, не знаю як це правильно зробити, хотілося б зробити максимально легко і добре, щоб не виникало зайвих проблем та іншого.

0

2

Думаєте що зараз з'явилися якісь хороші системи, які допоможуть вам автоматизувати ваш бізнес? Я ось дуже сильно сумніваюся, що воно так і вийде, здається, що все зовсім інакше, можу вам сказати, що краще найняти людину.

0

3

Ну, і що людина зробить? Це не автоматизація, це просто застосування праці людини, а не автоматизація, можливо вам це і є автоматизація, але я це уявляю зовсім інакше в 21 столітті.

0

4

Mehanik написал(а):

Хочу спробувати автоматизувати свій малий бізнес, не знаю як це правильно зробити, хотілося б зробити максимально легко і добре, щоб не виникало зайвих проблем та іншого.

Згоден, ви правильно мислите, в 21 столітті, в 2022 році, вже має бути придумана система, яка допоможе автоматизувати бізнес проекти, допоможе вам займатися всім, що тільки можна всього в одному додатку, при цьому не повинно виникати проблем.

Раджу почитати про CRM-систему для малого бізнесу https://www.bitrix24.ua/articles/crm_small_business.php чудова штука, яка допомагає займатися всім, чим тільки ви захочете, автоматизує все, допоможе стежити за робітниками та за станом бізнесу.

0

Вы здесь » Мамин форум. Полтава » Общее » Порадьте хорошу систему для автоматизації малого бізнесу