Мамин форум. Полтава

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Мамин форум. Полтава » Общее » Якісне обладнання для опалення в квартирі

Якісне обладнання для опалення в квартирі

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Підкажіть, чи можливо замовити в інтернеті якісне обладнання для опалення в квартирі? Маємо намір зробити ремонт та звісно замінити систему радянських часів на більш сучасну. Буду вдячна за контакти онлайн магазину.

0

2

А ось я робив ремонт в квартирі та вирішив не рушити батареї. Тато мій казали, що радянські чавунні батареї самі кращі. Вони міцні, ніколи не протікають. Витримують напругу та довго тримають тепло.

0

3

Дурня це насправді. Ви знаете скільки потрібно тепла, щоб спочатку нагріти ті чавунні радіатори, щоб вони почали віддавати тепло? Та зауважте, що останнім часом опалення дуже слабеньке. Тому, якщо хочете мати теплу оселю, то потрібно їх замінити.

0

4

Це дійсно так. Сучасні радіатори більш якісні. Вони здатні добре обігрівати оселю (тобто віддавати тепло) навіть якщо температура опалення не занадто висока. Теплообмін в них відбувається набагато швидше. Тому, якщо є бажання мати теплу квартиру та трохи зекономити, то потрібно все заміняти. Доречі, хочу порадити вам інтернет-магазин систем опалення Термоюніон. Саме там можна замовити все необхідне для цього. Ціни там нормальні, та якість обслуговування висока.

0

Вы здесь » Мамин форум. Полтава » Общее » Якісне обладнання для опалення в квартирі