Привіт усім, хто на форумі. У мене питання щодо ліків. Підкажіть, у яких аптеках гарні ціни та ассортимент. У мене батько у лікарні зараз, так що частенько доводиться заходити до аптеки.
Аптека
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22022-03-13 12:16:45
Привіт. Дивлячись що саме вам треба. Один препарат може в одній аптеці дешевше коштувати, інший - у іншій. Так що треба ціни порівнювати.
Іноді різниця у ціні буває дуже відчутна.
Поделиться32022-03-13 12:34:59
Та приблизно ціни однакові у аптеках. В одній аптеці один лікарський препарат може бути найдешевшим, іншій - найдорожчим. Так що воно зрештою все зрівнюється.
Ну а ви вже там самі дивиться, що та де купляти.
Поделиться42022-03-13 13:04:59
Привіт усім, хто на форумі. У мене питання щодо ліків. Підкажіть, у яких аптеках гарні ціни та ассортимент. У мене батько у лікарні зараз, так що частенько доводиться заходити до аптеки.
Привіт. Мені особисто подобається аптека D.S. https://apteka-ds.com.ua/ Я вже декілька років та все необхідно купляю. Раніше просто йшла та купляла все, що мені треба з ліків, у аптеку. А зараз спочатку подивлюся на сайті, чи є необхідний лікарський препарат, у якій аптеці скільки коштує. Потім резервую. А потім просто йду та забираю в аптеці.
До речі, можна ще завантажити на смартфон додаток можна через Google Play або App Store.
Там ще є телефон на сайті - можна позвоните на запитати фармацевтів про те, що вас цікавить.

Отредактировано Beture (2022-03-13 13:05:58)