Скоро у нас з дівчиною річниця, як ми зустрічаємось. Я хочу її якось здивувати і влаштувати цікаве побачення. Що ви можете підказати оригінального? Бюджет обмежений, тому враховуйте це.
Побачення для дівчини!
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22021-01-19 16:48:06
Сходіть разом на виставку картин. Особливо цікаві абстрактні роботи, тому що розглядати їх досить весело, це буде не звичайне і оригінальне побачення одночасно. Дівчата люблять такі прояви уваги.
Поделиться32021-01-19 17:30:37
Сходіть разом на виставку картин. Особливо цікаві абстрактні роботи, тому що розглядати їх досить весело, це буде не звичайне і оригінальне побачення одночасно. Дівчата люблять такі прояви уваги.
Спробуйте разом те, чого ніколи не робили (пілатес, трабл, гавайський танець чи танго). Це доступно кожному і я думаю запам’ятається на довго, в любому випадку варіантів багато.
Поделиться42021-01-19 17:32:44
Спробуйте разом те, чого ніколи не робили (пілатес, трабл, гавайський танець чи танго). Це доступно кожному і я думаю запам’ятається на довго, в любому випадку варіантів багато.
А щоб провести добре час удвох, не потрібно витрачати багато грошей.
Це я знаю вже з власного досвіду, якось я робив романтичне побачення своїй уже теперішній дружині, на даху багатоповерхівки, ми сиділи при свічках, пили вино і дивились на зоряне небо.
Рекомендую вам скористатись цими ідеями, як влаштувати побачення https://journal.rozetka.com.ua/ua/yak-v … hnih-idey/ і не забувайте, що головне у всіх цих ідеях - наявність поруч вашої коханої людини, а решта - приємні дрібниці, які допомагають створити атмосферу романтики.